Om oss


Historik

Vi (Fredrik & Magnus) grundade Bröderna Skarings Fönsterputs 1997 och har sedan dess arbetat inom branschen, byggt verksamheter samt skapat goda affärsrelationer med såväl små som stora företag, kommuner och landsting. Vår ambition är att arbeta med ett stort kundfokus så du som kund ska känna dig trygg i våran närvaro.

Maxman Gruppen är ett företag som specialiserat sig på att sälja fönsterputsmaterial i Sverige & Norden sedan år 1996

Magnus Skaring är ny ägare och VD i bolaget sedan maj 2015.

 

Maxman

Vi är företaget som säljer fönsterputsmaterial till återförsäljare och tjänsteföretag i Sverige men även inom EU. Sortimentet är brett och många av de ledande märkena finns representerade.

Vi samarbetar med leverantörer från Danmark, Tyskland, Nederländerna, Italien, & USA.

Maxman har sedan en tid specialiserat sig på vattensystem för rengöring med ultrarent vatten.

Vi har Europaagenturen för Amerikanska vattensystem från RHG www.rhgproducts.com. Maxman är också återförsäljare för Unger vattensystem Pure water cleaning system www.ungerglobal.com

Maxman har även Europaagenturen för det unika medlet Safe Restore. Med produkten räddar du glas som normalt sett behöver bytas pga ”mjölkning” eller etsningar i glaset. Fungerar även fantastiskt på sten och betong fasader som missfärgats

Nytt från 2018 är att vi även erbjuder utförande av tjänster inom områdena traditionell fönsterputs & fasadtvätt med rent vatten, specialrengöringar och golvbehandlingar. Läs mer under fliken ”Tjänster”.