Om oss


1996 startade Lars Gustafsson Maxman Gruppen AB.
Maxman Gruppen i Stockholm har under en längre tid specialiserat sig på att sälja allt inom fönsterputs. Sortimentet är brett och många av de ledande märkena finns representerade på hyllorna.
Vi är företaget som säljer fönsterputsmaterial till återförsäljare och tjänsteföretag i Sverige men även inom EU.

Vi har alltid legat steget före med nytt material och bred kompetens. Vi samarbetar med fönsterputsare som får testa nya och moderna redskap. Efter att produkterna har testats med gott resultat kan de säljas i butiken.

Maxman Gruppen är som ni förstår ett företag som gått i bräschen under många år. Nu har Lars tagit en välbehövlig pensionering med golf som det stora intresset.

Jag heter Magnus Skaring och är ny ägare och VD i bolaget sedan maj 2015. Min ambition är att bolaget skall behålla sin inriktning på fönsterputs med tillbehör så att vi kan hitta vägar för att bredda bolaget för våra kunder, även vintertid.

Vi ligger bra till i tiden då vi också säljer ett ytterst sensationellt koncept med rent vatten. Många kunder tror inte på att det går att tvätta bilar, båtar, fasader och inte minst fönster med ultrarent vatten. Vi har ett stort och ärofyllt arbete framför oss då vi ska övertyga kunder och allmänhet om att ultrarent vatten är det som ligger i tiden – och är miljövänligt framförallt. Här samarbetar vi med ett företag i Colorado, USA.
Vi säljer även en produkt som tar bort betongrinningar på glas och fasader, även här importerar vi från USA.

I övrigt samarbetar vi med leverantörer från Tyskland, Nederländerna, Italien, USA samt Danmark. Vi brukar säga att hela världen är vår arbetsplats.
Härmed hälsar jag nuvarande samt nya kunder välkomna till Maxman Gruppen. Vi hoppas att ni ska hitta produkter i vårt sortiment som uppfyller era krav för er verksamhet. Om det skulle vara så att vi inte har just din önskade produkt i vårt sortiment så ska vi göra allt vi kan för att få fram den.
Magnus Skaring
VD